CATEGORIEEN

POPULAIRSTE

DE LEUKSTE MOPPEN VAN HET INTERNET ZIJN HIER TE KRIJGEN

Onze sport moppen pagina

Op deze pagina vind je onze sport moppen. Op iedere pagina staan 10 moppen en om dan naar de volgende pagina te gaan klikt u onderaan op " volgende pagina ".

Sport Dokter Dieren Religie Mannen en vrouwen Blondjes

Waarom draag een golver altijd 2 paar broeken ?

Voor als hij een "hole in one" slaat

Wat kun je serveren maar nooit eten ?

Een tennisbal

Terwijl op een ochtend in het park, een jogger een gloednieuwe tennisbal had gevonden, en niemand in de buurt zag, stak hij deze in de zak van zijn broek. Later, op weg naar huis, stopte hij op een zebrapad, wachtend tot de lichten zouden veranderen. Een meisje die naast hem stond kon het niet helpen en vroeg naar de oorsprong van de grote bult. "Wat is dat?" vroeg ze, wijzend op zijn korte broek. "Tennis bal," kwam het ademloos antwoord. "Mijn god" zei het meisje sympathiek ... , dat moet heel pijnlijk zijn. . . . Ik had ooit eens een tennisarm !

Een man had tickets voor de Gouden Medaille Volleybal wedstrijd te zien op de Olympische Spelen, Op de eerste rij. Als hij gaat zitten, komt een vrouw naar beneden en vraagt of iemand zit in de stoel naast hem. 'Nee,' zegt hij. De stoel is leeg. "Dit is ongelooflijk", zei de vrouw. "Wie in hun volle verstand zou hier hebben gezeten als dit voor de Gouden Medaille Finales is en het ticket niet gebruiken?" Hij zegt: 'Nou, eigenlijk, de stoel behoort aan mij. Ik zou komen met mijn vrouw, maar ze is overleden. Dit is de eerste Olympische Volleyball Finale die we samen zouden gaan kijken sinds we trouwden in 1967. "Oh ... Het spijt me dat te horen. Dat is verschrikkelijk. Maar kon je niet iemand anders vinden ? een vriend of familielid, of zelfs een buurman - om de plaats te nemen?" De man schudt zijn hoofd "Nee, Ze zijn allemaal op de begrafenis."

Waarom vallen duikers achteruit het water in ?

Als ze vooruit zouden vallen zouden ze in de boot liggen

Ik kom net van de sportschool en ze hebben er een nieuwe machine. Ik heb deze een uur lang gebruikt voordat ik me ziek begon te voelen. Het is echter een goede machine hij heeft echt alles. Mars, Snickers, Kit kat enz..

Ik speelde eerst tennis, voetbal, basketball en schaken, maar ik ben gestopt omdat mijn zoon de playstation kapot gemaakt heeft.

Welke thee drinken voetballers ?

Penalthee