CATEGORIEEN

POPULAIRSTE

DE BESTE RAADSELS VAN HET NET VIND JE HIER

Onze humor raadsel pagina

Op deze pagina vind u onze grappige raadsels. Als u een antwoord op het raadsel wilt weten klikt u op '' oplossing '' bij ieder raadsel. Wilt u naar een andere categorie klik dan hier onder.

Blondjes Reken Grappige Dieren

Als alles verkeerd gaat waar kun je dan altijd nog op rekenen ?

Oplossing

Een jongen was op een kermis en ging naar een kraam waar een man zei tegen de jongen: "Als ik jouw exacte gewicht op dit stuk papier kan schrijven dan moet je mij 50 euro geven, maar als het me niet lukt zal ik je 50 euro betalen." De jongen keek om zich heen en zag geen weegschaal, zodat hij denkt .Ik moet alleen maar zeggen dat ik meer of minder weeg. Aan het einde betaalt de jongen toch 50 euro aan de man . Hoe heeft de man de weddenschap kunnen winnen?

Oplossing

Wetenschappers hebben bewezen dat katten meer haar op de ene kant dan hun andere kant hebben. Sommige mensen geloven dat dit komt omdat als katten op de grond liggen ze een dikkere vacht nodig hebben voor de kou op de vloer of grond. Welke kant van een kat heeft meer haar?

Oplossing

Wat heeft de docent op de school voor Kamikaze piloten vertelt tegen zijn studenten?

Oplossing

Stel je voor dat je in een zinkende boot zit en omgeven bent door haaien. Hoe kan je overleven?

Oplossing

Voordat de Mount Everest werd ontdekt, wat was de toen de hoogste berg op Aarde?

Oplossing

Op mijn weg naar Amsterdam zag ik een man met 7 vrouwen. Elke vrouw had 7 zakken. Elke zak had 7 katten. Elke kat had 7 kittens. Kitten, katten, zakken, vrouwen. Hoeveel zouden er naar Amsterdam gaan ?

Oplossing

Wat ziet god nooit, een koning zelden en wij iedere dag ?

Oplossing